There was an error in this gadget

Tuesday, October 30, 2012

teman pengganti


yeah...tajuk ni mst agak femes sekarang...sbb berkali2 keluar di corong2 radio...tp bukan lagu tu yg nk aku huraikn kt sini...ni cerita pasal life aku la..memandangkn status aku yg solo serta disuruh si beliau mencari pengganti dia...aku ade la cuba..tp xde 1 pon yg aku berkenan..ni da kira masalah besar ni..bnyk kali jgk aku avoid dari jumpa or contact si dia..tp mcm xde je...bleh kata dlm2/3 ari..mst terpacul muka aku kt depan muka dia...dia nk menyirap ke...nk menyampah tgk aku ke..aku xkesah...yg penting rindu aku lepas...oo..budak PD...kesian budak ni..dia da syok abis da kt aku...(kata dia)tp ntah la..aku xrasa dia boleh dijadikn sebagai calon pengganti..sbb mungkin aku xdpt..n mungkin xkn dpt buang si beliau yg sgt2 aku suka tu..mungkin aku kne la slalu2 layan lagu band MOJO(andai ku bercinta lagi)...hurmmm...sabtu ni..03/nov aku ade exam,ujian fizikal untuk penolong penguasa imigresen gred kp 27...memandangkn terlalu mencabar dugaan aku sekarang..aku hope sgt aku dpt..supaya aku boleh dicampak jauh dari topografi semenanjung ni...biar la dpt kt sabah sarawak skali pon...yg penting aku blah dari masalah yg memberatkn kepala otak aku ni..dia pon da happy...so aku nk bt ape lg kn?create new life la..so...pls la imigresen..amik la aku...


yg bergambar dgn family aku tu si beliau...yg dok amik gambar bt2 muka comel tu konon calon la...tok replacement...tp mcm xpyh ade pon xpe je..sme je rasa...

ape aku kene bt ni?bleh x tlg betolkn kepala aku skang ni yg da xbpe btol...sebelum aku bt 1 lg mistake...

1 comment: