There was an error in this gadget

Sunday, May 8, 2011

blaja benda baru...

 ok...memandangkan aku ada masa...pastu aku tgk si din bt bnda ni mcm syok..aku pon request la sketchup dari dia..skecthup ni software tok render gambar dari auto cad kepada 3d...so..ia software yg akan membuat org yg tgk gambar tu rasa mcm bnda tu da siap je..tp..aku xpandai...so..xde la real jd nyer...tp boleh la dari aku dok buang masa...baik aku isi dgn bt bnda2 ni...syok lak..hehe(nnt aku adjust n update pic ni lg...)

Tuesday, May 3, 2011

ok..dream weaver..

04/05/11

ok..aku kt uma din..kwn baik aku..memandangkan klas xde..n aku bosan..so aku decide tok bt 1 website tok ctband production...sbb da lme x usik dream weaver...so...aku da jd bengong dan terpinga2 tok membuatnya...haha..setelah beberapa jam...main fram tok Home page je aku dpt bt...amik masa lg la tok settle sume...bnyk peringkat lg ni...

dream weaver ni adalah software tok membuat website ye kepada sesape yg xtau...