There was an error in this gadget

Tuesday, October 30, 2012

teman pengganti


yeah...tajuk ni mst agak femes sekarang...sbb berkali2 keluar di corong2 radio...tp bukan lagu tu yg nk aku huraikn kt sini...ni cerita pasal life aku la..memandangkn status aku yg solo serta disuruh si beliau mencari pengganti dia...aku ade la cuba..tp xde 1 pon yg aku berkenan..ni da kira masalah besar ni..bnyk kali jgk aku avoid dari jumpa or contact si dia..tp mcm xde je...bleh kata dlm2/3 ari..mst terpacul muka aku kt depan muka dia...dia nk menyirap ke...nk menyampah tgk aku ke..aku xkesah...yg penting rindu aku lepas...oo..budak PD...kesian budak ni..dia da syok abis da kt aku...(kata dia)tp ntah la..aku xrasa dia boleh dijadikn sebagai calon pengganti..sbb mungkin aku xdpt..n mungkin xkn dpt buang si beliau yg sgt2 aku suka tu..mungkin aku kne la slalu2 layan lagu band MOJO(andai ku bercinta lagi)...hurmmm...sabtu ni..03/nov aku ade exam,ujian fizikal untuk penolong penguasa imigresen gred kp 27...memandangkn terlalu mencabar dugaan aku sekarang..aku hope sgt aku dpt..supaya aku boleh dicampak jauh dari topografi semenanjung ni...biar la dpt kt sabah sarawak skali pon...yg penting aku blah dari masalah yg memberatkn kepala otak aku ni..dia pon da happy...so aku nk bt ape lg kn?create new life la..so...pls la imigresen..amik la aku...


yg bergambar dgn family aku tu si beliau...yg dok amik gambar bt2 muka comel tu konon calon la...tok replacement...tp mcm xpyh ade pon xpe je..sme je rasa...

ape aku kene bt ni?bleh x tlg betolkn kepala aku skang ni yg da xbpe btol...sebelum aku bt 1 lg mistake...

Sunday, August 12, 2012

Bye2 ye...jaga diri awk tu baik2...ni pilihan awk..bkn kehendak sy..sy da cuba yg terbaik tok hidup awk..tp tu la..hidup sy sendiri pon xleh nk urus..sy xsalahkan awk pon...pape pon...tahniah to Adam tu...sbb berjaya dptkn awk...xpyh la pk2 sgt sy ni...sy ade kwn2 yg leh tlg jada sy..btol x kwn2???

05th January 2011 - 09th August 2012

AGAIN AND AGAIN

Hye...da lme x mengupdate anything here...hehe...salam smua...ok...just nk shared sikit sebanyak apa yg jadi dlm hidup aku...

last 3 years ago...i've got extreamly shock 2 days before my birthday...
this year also..3 days...same shock....

haha...ada nmpk kn gadis yg cantik kt profile ni...aku xlg mampu nk sama dgn dia...faktor2nya adalah

-kurang masa bersama
-kurang msg
-kurang ayat2 yg membuai
-pengaruh rakan sebaya beliau
-gangguan anasir luar

ok..
kita mula dgn masa bersama...as shipping assistant...aku keje almost everytime la..so dgn hidup aku sendiri pon aku xleh nk manage...kwn2 aku hilang...family aku pon nk kene bt appointment baru leh jumpa...bz kn?haha..ape nk kata...da mmg nasib

kurang msg
da kalu aku bz..mcm mne nk msg kn??confirm2 aku kje xleh slalu nk dgn hp msg beliau...nk sgt boleh je..if anything happen..mcm mne??aku keje naik kapal tanker kot...bkn kapal penumpang...bt meletop kapal tu..xke indah je jasad aku..

kurang ayat yg membuai...
ok...aku ni mmg benak dlm hal2 cinta ni..sbb aku ni mmg xpandai bab tu...mne ade klas leh aku amik nk blaja...org lain lg best kot dari aku...aku ni mmg nothing...so..aku admit jela aku ni sorg looser...

pengaruh rakan sebaya...
ha...beliau ni ade kwn2...tp mcm xbpe ok la kwn2 beliau...mempengaruhi yg bukan2...

gangguan anasir luar..
aku rasa aku yg jadi anasir luar ke laki tu??
coz the last part of her words is killing me

"sy xnk syukri ganggu relation kita"

aku dpt ayat ni..meaning...aku la yg jd pengganggu kan??if korg dpt ayat ni..ape korg rasa...kalau mmg ko rasa hidup mati korg...mmg korg nk serah kt gadis itu...mst klcc tu rasa rendah kan??


kesimpulannya...aku xtau ape patut aku bt..kindly acting cool coz aku xnk la org nmpk hidup aku hancur btol...tp hakikat..penat sgt da rasa....


tq.....